ΕΙΡΜΟΣ - ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Το οικοτροφείο «Ειρμός» ιδρύθηκε το 2003 και βρίσκεται στο Δ.Δ. Δρυμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, νομού Θεσσαλονίκης. Λειτουργεί στα πλαίσια του προγράμματος Ψυχαργώς ΄Β Φάση, και συγκεκριμένα στο μέτρο: «Αποασυλοποίηση και κοινωνική επανένταξη ψυχικά ασθενών».
Ο «Ειρμός» αποτελεί το καινούριο σπίτι δεκαπέντε ενοίκων με διάγνωση βαριάς νoητικής υστέρησης και ψυχικών διαταραχών. Όλοι οι ένοικοι προέρχονται από  τμήματα μακράς νοσηλείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Η επιλογή των ενοίκων γίνεται με βασικό κριτήριο τη διάγνωση και τον τόπο καταγωγής τους. Το Οικοτροφείο αποτελεί έναν χώρο μόνιμης διαβίωσης, που εξασφαλίζει σε 24ωρη βάση την απαραίτητη φροντίδα και μέριμνα για τους ενοίκους.
Οι ένοικοι και οι εργαζόμενοι του οικοτροφείου «Ειρμός» είναι διαθέσιμοι για περαιτέρω επικοινωνία με όλους όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τους στόχους και τις δραστηριότητες του Οικοτροφείου.

Διεύθυνση: Τ.Θ : 7, Τ.Κ. 57018,  Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης
Τηλ: 23940-33010
Fax: 23940-33015
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
You are here ΔΟΜΕΣ | ΕΙΡΜΟΣ