ΠΟΡΕΙΑ - ΝΕΑ

Eγκαίνια του νέου χώρου του Κέντρου Ημέρας "Πορεία"

Στις 30 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου μας χώρου παρουσία εξυπηρετούμενων, συναδέλφων, συνεργατών και φίλων.

Περιήγηση στο Βοτανικό Κήπο Σταυρούπολης

Το Κέντρο Ημέρας «Πορεία» επισκέφτηκε το Βοτανικό Κήπο της Σταυρούπολης. Γνωρίσαμε το κομπολογόδεντρο, είδαμε από κοντά πώς μοιάζει η παπάγια, απολαύσαμε τον ίσκιο στον καταπράσινο θόλο, δοκιμάσαμε υπέροχα μούρα και μάθαμε πολλά πράγματα για τα δέντρα, τα φυτά και τη φύση μας. Ευχαριστούμε την κυρία Περσάκη και τους υπόλοιπους εργαζόμενους του Βοτανικού Κήπου για την υποδοχή και τη φιλοξενία τους.

Αλλαγή διεύθυνσης Κέντρου Ημέρας "Πορεία"

To Kέντρο Ημέρας "Πορεία" άλλαξε διεύθυνση και μεταφέρθηκε επί της οδού Βάρναλη 1, απέναντι από το 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας παραμένουν τα ίδια.

 

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Ημέρας "Πορεία"

Με τη χριστουγεννιάτικη γιορτή της 22ας Δεκεμβρίους 2016 ολοκληρώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άγιο Βασίλη καθώς και στη Βούλα από την ομάδα Μαμάδες Γιαννιτσών για τα δωράκια τους! Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

Χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες

Το Κέντρο Ημέρας «Πορεία» μπήκε δυναμικά και δημιουργικά στην εορταστική περίοδο! Πλέξαμε, ράψαμε, ζυμώσαμε και τελειοποιήσαμε τα στολίδια μας, εκδώσαμε βιβλιαράκι με τις αγαπημένες μας συνταγές και ενημερώσαμε τους επισκέπτες της Παραμυθούπολης για το έργο και τις δράσεις μας.

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

You are here Νέα