ΠΟΡΕΙΑ - ΝΕΑ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2017

Η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Ημέρας είχε χρώμα αισιοδοξίας, γεύση σπιτικής μαρμελάδας πορτοκαλιού που ετοίμασαν τα μέλη μας και άρωμα παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Στην παράσταση το "Κουτούκι της Πορείας: σαν παλιό σινεμά" χορέψαμε και τραγουδήσαμε παρέα με συγγενείς και φίλους. Καλές γιορτές!

Περίπτερο του Κέντρου Ημέρας "Πορεία" στην 7η Παραμυθούπολη Γιαννιτσών

Το Κέντρο Ημέρας "Πορεία" συμμετείχε και το 2017 με δικό του περίπτερο στην Παραμυθούπολη Γιαννιτσών. Μια καθιερωμένη πλέον παρουσία στο πλαίσιο των σταθερών δράσεων μας με σκοπό την εξοικείωση και την αγωγή της τοπικής κοινότητας σε θέματα που αφορούν τόσο την ψυχική υγεία όσο και τον ρόλο του Κέντρου μας.

Επίσκεψη στο θωρηκτό "Αβέρωφ"

Το Κέντρο Ημέρας «Πορεία» επισκέφτηκε το θωρηκτό «Αβέρωφ» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Με σύμμαχο τον καιρό και συνοδοιπόρο την ιστορία, περιηγηθήκαμε στους χώρους του πλοίου και απολαύσαμε την ηλιόλουστη μέρα.

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, το Οικοτροφείο «Εποχή» και το Κέντρο Ημέρας «Πορεία» πραγματοποίησαν ομιλία στο Β’ ΚΑΠΗ Γιαννιτσών με θέμα: «Ας μιλήσουμε για την κατάθλιψη». Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή τους.

Εκδρομή στα Λουτρά Πόζαρ

Με την καθιερωμένη επίσκεψη στα λουτρά Πόζαρ, αποχαιρετήσαμε οριστικά το καλοκαίρι του 2017 και υποδεχτήκαμε το φθινόπωρο!

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

You are here Νέα