ΠΟΡΕΙΑ - ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΟΡΕΙΑ - ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Το Κέντρο Ημέρας «Πορεία» ιδρύθηκε το 2005 και βρίσκεται στα Γιαννιτσά του νομού Πέλλας.  Εντάσσεται στο Ε.Π. «Υγεία Πρόνοια 2000-2006» Άξονας Προτεραιότητας  2 «Ψυχική Υγεία» Μέτρο 2.3 «Ενέργειες πρόληψης – ενίσχυσης της κοινωνικής και κοινωνικοοικονομικής (επαν)ένταξης. Το Κέντρο Ημέρας «Πορεία» είναι μια δομή εξειδικευμένης υποστήριξης για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε ενήλικα άτομα που διαμένουν μόνιμα ή προσωρινά στο Νομό Πέλλας και αντιμετωπίζουν ψυχιατρικές διαταραχές, ψυχολογικά και ψυχοκοινωνικά προβλήματα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα άτομα να δέχονται ιατρική φροντίδα και η παραπομπή να γίνεται από υπηρεσία, φορέα ή ιατρό (στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα).

Τα μέλη παρακολουθούν το καθημερινό πρόγραμμα του Κέντρου το οποίο περιλαμβάνει: ομάδες, ατομική και οικογενειακή υποστήριξη, ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Στα μέλη παρέχεται δωρεάν μετακίνηση και δύο γεύματα (πρωινό και μεσημεριανό).

Εκτός από τα σταθερά μέλη που συμμετέχουν στο καθημερινό ομαδικό πρόγραμμα, το Κέντρο Ημέρας «Πορεία» παρέχει υπηρεσίες ατομικής ψυχολογικής υποστήριξης σε άτομα που ζουν στην κοινότητα και αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα όπως άγχος ή κατάθλιψη.

Διεύθυνση: Βάρναλη 1, 58100 Γιαννιτσά
Τηλ: 23820-26860
Fax: Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
You are here ΔΟΜΕΣ | ΠΟΡΕΙΑ